Tuinmeubelcollectie 2023

De lente staat voor de deur! Tijd om uw tuin gezellig en comfortabel te maken met onze nieuwste tuinmeubels! Benieuwd naar de tuinmeubelcollectie van 2023? Lees dan verder of bezoek de nieuwe tuinkamer in onze showroom.

de tuinmeubelcollectie van 2023

Wij zijn al jaren leverancier van de strakke en sterke tuinmeubellijn van Apple Bee. Apple Bee is een Nederlands bedrijf met een grote collectie en prachtige designs. Zowel loungebanken, eettafels, stoelen en ligbedden zijn verkrijgbaar van het merk. Benieuwd naar de collectie? Kom dan langs in onze winkel of bekijk de gehele collectie hier.

Tuinmeubelcollectie Apple Bee

Naast de tuinmeubels van Apple Bee hebben wij sinds dit jaar voor het eerst de tuinmeubelen van Eichholtz in de collectie. In de collectie vind u onder anderen tuinbanken en stoelentuintafels en ligbedden van materialen teak en aluminium De tuinmeubels van Eichholtz leveren wij binnen twee weken bij u thuis mits ze op voorraad zijn.

ook leuke buitenkleden, parasols  en meer tuindecoratie

Naast meubels hebben wij ook leuke buitenkleden, parasols en meer tuindecoratie in de collectie. Benieuwd geworden? Kom dan snel langs in onze winkel aan de Leeuwenhoekweg 38 in Bergschenhoek.

Find similar articles
Apple BeeEichholtztuinmeubels