Shop tuinmeubelen voor het te laat is! Bekijk alle tuinmeubelen op onze tuin-afdeling in de winkel.

Retourneren

Toch niet tevreden met uw aangekochte product? Niet omdat er iets mis is met het product, maar omdat het simpelweg niet in uw interieur past? Wij begrijpen dat dit kan gebeuren. Lees hieronder
ons retourbeleid.

Na levering van uw bestelde product heeft u 30 dagen om het product kosteloos te retourneren. Mits het nog in nieuwstaat is. Er mogen dus geen vlekken of andere beschadigingen op het product te vinden zijn.

Mocht u een product willen retourneren raden wij aan contact met ons op te nemen via ons contactformulier of per mail naar administratie@hetposthuys.nl.

Producten die per post verzonden kunnen worden, kunt u zelf retourneren. Sommige producten zullen door onze bezorgers bij u thuis opgehaald moeten worden. In dat geval zullen er transportkosten gerekend worden. Het retourneren van een product is gratis, de eventuele extra transportkosten zijn voor u zelf.


Producten welke speciaal voor u zijn geproduceerd, kunt u nooit retourneren. Denk aan meubels welke op maat of met een specifieke stof voor u zijn besteld.


Nadat het product in nieuwstaat bij ons is aangekomen zullen wij uw aankoopbedrag terugstorten, minus de eventueel gerekende extra transportkosten.

LET OP: Bovenstaande is enkel van toepassing bij aankopen via de webshop. Voor aankopen die in de winkel, per email of per telefoon gedaan zijn, gelden de CBW-garantie voorwaarden.