Onze Showroom Summer Sale is van start! Bezoek onze showroom voor hoge kortingen op geselecteerde items!

Nederlandse producent Eichholtz ontwerpt en produceert meubilair, verlichting en exclusieve woonaccessoires. Met een uitgebreid assortiment creërt Eichholtz exclusieve interieurs die wereldwijd tot de verbeelding spreken. Een weelderige stijl is het handelsmerk.

Het Posthuys is een exclusieve dealer van Eichholtz. Wij hebben sinds zomer 2022 de grootste Eichholtz shop in shop van Nederland. Hier ontvangen we u graag en nemen we u mee in de luxueuze Eichholtz ambiance. Met veel volledig ingerichte toonkamers kunnen wij u een groot deel van de collectie laten zien.

Loop zeven dagen per week binnen in onze eigen showroom, of boek een afspraak om de Eichholtz showroom te Noordwijkerhout te bezoeken. Hier kunt u de gehele Eichholtz collectie bewonderen.

Wij bieden op Eichholtz producten altijd de laagste prijsgarantie.

Projecten

Hulp nodig met het inrichtingen van uw woning? Wij helpen u graag met het samenstellen van uw Eichholtz interieur. Benieuwd naar onze Eichholtz projecten? Bekijk dan ons Schiedam project, welke volledig is ingericht met de meubelen van Eichholtz.

Snelle levering

Door onze nauwe samenwerking met Eichholtz, leveren wij uw Eichholtz product binnen twee weken bij u thuis, mits het artikel op voorraad is bij Eichholtz. Bij een totaalbedrag boven de €500,- is de bezorging gratis door heel Nederland en Vlaanderen! Benieuwd naar ons bezorg beleid? Klik dan hier.

Wij bieden op Eichholtz producten altijd de laagste prijsgarantie.

Navigeer naar Het Posthuys!

Onze showroom met Eichholtz shop-in-shop is zeven dagen per week geopend. U kunt bij ons terecht zonder afspraak. Liever meteen een medewerker spreken? Maak dan een afspraak.

Direct naar onze winkel? Klik dan hieronder.

Video