Nederlandse producent Eichholtz ontwerpt en produceert meubilair, verlichting en exclusieve woonaccessoires. Met een uitgebreid assortiment creërt Eichholtz exclusieve interieurs die wereldwijd tot de verbeelding spreken. Een weelderige stijl is het  handelsmerk.

Het Posthuys is een exclusieve dealer van Eichholtz. Wij hebben sinds zomer 2022 de grootste Eichholtz showroom van Nederland. Hier ontvangen we u graag en nemen we u mee in de luxueuze Eichholtz ambiance. Met veel volledig ingerichte toonkamers kunnen wij u een groot deel van de collectie laten zien.

Interesse in het bezoeken van de Eichholtz showroom in Noordwijkerhout? Waar u de gehele Eichholtz collectie kunt zien? Neem dan contact met ons op! Wij nemen u graag mee.

WIJ BIEDEN OP EICHHOLTZ PRODUCTEN ALTIJD DE LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Inspiratie

Antieke meubels, modern design, natuur, architectuur, mode, theater, dans: overal halen we inspiratie uit. Die inspiratie vertalen we in nieuwe producten, collecties en stijlen voor Eichholtz, zoals Arabic Chic, French Boudoir, Hollywood Glamour en Victorian Romance.

Internationaal

De internationale klantenkring van Eichholtz is groot en divers. Van binnenhuisarchitecten tot interieurzaken en warenhuizen, van chique hotels en luxe restaurants tot hippe beach clubs en mondaine ski resorts. De ambitie van Eichholtz is de beste en meest inspirerende sfeermaker ter wereld te blijven.

WIJ BIEDEN OP EICHHOLTZ PRODUCTEN ALTIJD DE LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Interieuradvies

Hulp nodig met het inrichtingen van uw woning? Wij helpen u graag met het samenstellen van uw meubel collectie.

Vragen over het interieur advies of over de Eichholtz collectie? Klik dan op de button hieronder:

Video