Tot 31 juli bieden wij hoge kortingen op artikelen van Eichholtz! Bekijk de items in de winkel of op de website.

Welkom bij Het Posthuys!

Onze 10.000m2 grote showroom bevindt zich in Bergschenhoek en is iedere dag geopend voor particulieren en zakelijke klanten. In ons assortiment vindt u zowel meubelen als accessoires. Maar ook tuinmeubelen, verlichting, karpetten en unieke ornamenten afkomstig uit het verre oosten.


Wij werken samen met grote meubelmerken zoals Eichholtz, PTMD, Cartel Living, Keijser en Co, Apple Bee en meer! Met de producten van onze merken creëren wij een luxueuze maar tijdloze stijl. Door de vele materialen en stoffen die deze merken aanbieden is er voor ieder interieur een passend model samen te stellen. Onze verkopers helpen u graag met het samenstellen van uw droominterieur. Vraag hen naar de mogelijkheden in de winkel of maak direct een afspraak!


Wij passen onze showroom dagelijks aan, zo zijn er altijd nieuwe items te bekijken. Kom dus gerust binnen lopen en laat u inspireren door alles op het gebied van interieur.

Sinds juni 2022 is onze showroom flink uitgebreid (5.000m2!). In dit nieuwe deel vindt u een groot gedeelte ingericht met de meubelen van Eichholtz, een Nederlandse meubelfabrikant met een weelderige stijl. Loop vrijblijvend binnen in onze nieuwe showroom om alle nieuwe modellen te bekijken.