Najaarskleuren: Inspirerende Herfstpaletten voor je Interieur

De herfst is een magisch seizoen waarin de natuur transformeert in een spektakel van warme tinten en knusse sferen. Het is dan ook het perfecte moment om jouw interieur een echte herfst make-over te geven. In dit blog delen we enkele tips voor het updaten van jouw interieur met de herfst trends van 2023. De herfstkleurenpaletten zijn geïnspireerd op de verbluffende transformaties die de natuur dit seizoen ondergaat. Ze hebben doorgaans warme, aardse tinten en rijke, diepe kleuren die de gezellige sfeer van de herfst weerspiegelen. Hieronder alles wat je moet weten over de herfstkleuren en materialen van dit moment!...

Read more

4 Seasons Outdoor

4 Seasons Outdoor is new in store. Een nieuwe collectie aan design tuinmeubelen van de beste kwaliteit. De collectie van 4 Seasons Outdoor is gebaseerd op comfortabele zitplaatsen, eigenzinnig design en weerbestendige eigenschappen

Read more

Japandi Woonstijl

Japandi, beter bekend als Japans Minimalisme, is de trend van 2023. En wij van Het Posthuys zijn fan! Deze trend is een combinatie tussen Scandinavisch en Japans interieur design. Denk aan ronde vormen, lichte (maar warme) kleuren en natuurlijke materialen. Alles in perfecte balans.

Read more

Interieuradvies

Gaat u verhuizen en heeft u hulp nodig met de inrichting? Of is uw huidige interieur gewoonweg toe aan een metamorfose? Ook voor interieuradvies kunt u terecht bij Het Posthuys.

Read more

Tuinmeubelcollectie 2023

De lente staat voor de deur! Tijd om uw tuin gezellig en comfortabel te maken met onze nieuwste tuinmeubels! Benieuwd naar de tuinmeubelcollectie van 2023? Lees dan verder of bezoek de nieuwe tuinkamer in onze showroom.

Read more

Projecten in het Buitenland!

Graag vertellen wij u meer over onze projecten in het buitenland! Want naast het inrichten van Nederlandse huizen, helpen wij ook klanten met de inrichting van hun droomhuis in het buitenland. Van het ontwerp op papier tot de afstyling op locatie, alles is mogelijk met onze hulp. Nieuwsgierig? Lees dan verder!
Read more