Welkom bij Het Posthuys!
Bij ons vindt u alles op het gebied van meubelen en accessoires. In verschillende stijlen en tientallen merken. Loop 7 dagen per week binnen in onze showroom van maar liefst 10.000m2. Laat u inspireren door onze gehele collectie!

Onze blogberichten

Najaarskleuren: Inspirerende Herfstpaletten voor je Interieur

De herfst is een magisch seizoen waarin de natuur transformeert in een spektakel van warme tinten en knusse sferen. Het is dan ook het perfecte mom...

4 Seasons Outdoor

4 Seasons Outdoor is new in store. Een nieuwe collectie aan design tuinmeubelen van de beste kwaliteit. De collectie van 4 Seasons Outdoor is gebaseerd op comfortabele zitplaatsen, eigenzinnig design en weerbestendige eigenschappen

Japandi Woonstijl

Japandi, beter bekend als Japans Minimalisme, is de trend van 2023. En wij van Het Posthuys zijn fan! Deze trend is een combinatie tussen Scandinavisch en Japans interieur design. Denk aan ronde vormen, lichte (maar warme) kleuren en natuurlijke materialen. Alles in perfecte balans.

Interieuradvies

Gaat u verhuizen en heeft u hulp nodig met de inrichting? Of is uw huidige interieur gewoonweg toe aan een metamorfose? Ook voor interieuradvies kunt u terecht bij Het Posthuys.

Het Posthuys

Leeuwenhoekweg 38
2661 CZ Bergschenhoek