Projecten in het Buitenland!

De afgelopen jaren hebben wij vooral veel huizen mogen inrichten aan de Costa del Sol in Spanje, maar ook op de Belaeren en in Scandinavië hebben wij klanten geholpen meubels uit onze collectie in huis te krijgen. De interieurs worden vaak aangepast aan de omgeving van het huis. Zo worden er aan de Spaanse kust vooral lichte kleuren gebruikt en is een combinatie tussen nieuwe en oudere materialen populair. Ook worden er veel (zijde) bloemen en planten gebruikt om het buitengevoel naar binnen te halen. In Zweden hebben wij de Scandinavische look aangehouden. Denk aan strakke (design) meubels, zachte kleuren en veel hout.

Projecten in Buitenland

Onze verkopers John en Debby helpen u graag met uw buitenlandse project. Zo zullen zij bij een vrijblijvend eerste gesprek uw wensen aanhoren en vragen naar plattegronden, moodboards etc. In de weken hierna volgen verschillende gesprekken om te zorgen dat uw meubels op tijd binnen zijn voor het transport naar het buitenland. Ook het transport kunnen wij voor u verzorgen. Mocht het nodig zijn reizen onze medewerkers naar uw huis in het buitenland om de meubels te plaatsen en het huis verder af te stylen.

Projecten in het buitenland!

Ook hulp nodig uw buitenlandse huis uw thuis te maken? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Klant review:
Het Posthuys heeft ons geweldig geholpen met het inrichten van onze villa in Marbella. Wij hebben met hulp van John de meubels uitgekozen in de showroom, hij heeft ervoor gezorgd dat er bijpassende accessoires mee kwamen. De meubels moesten al binnen 1,5 maand op transport naar Spanje, dus er was haast bij. Maar dit was geen probleem. Bezorgers Rick en Robin hebben ons in Spanje geholpen met het inrichten. Top service!

Projecten in het buitenland