Terugblik op 2022
31 december komt er weer aan. Een mooi moment om terug te kijken op het afgelopen jaar. In Het Posthuys is de afgelopen 12 maanden veel veranderd. Zo is de showroom uitgebreid met maar liefst 5000m2, hebben we een nieuwe verkoopster in ons team en is de nieuwe website met webshop gelanceerd. Zodat we dit succesvolle jaar niet snel zullen vergeten, kunt u hieronder teruglezen wat 2022 voor Het Posthuys heeft betekend.


In 2021 kwam er een eind aan de coronacrisis, waardoor wij gelukkig heel afgelopen jaar weer 7 dagen per week open zijn geweest. Mede dankzij de corona crisis, hebben ook wij gerealiseerd dat de verkoop van producten via sociaal media kanalen en het internet handig kan zijn. In januari 2022 zijn wij daarom begonnen met het ontwerpen van een nieuwe website met webshop. Tot eind oktober hebben wij hieraan gewerkt en begin november ging de website live!


In de webshop kunt u een groot deel van onze collectie bekijken en bestellen. Sommige artikelen zijn niet online te bestellen, enkel te bekijken. De reden hiervan is dat deze meubelen in verschillende materialen en maten te bestellen zijn. Voor het bestellen van deze artikelen kunt u dus het beste langskomen in de winkel. In de webshop vind u naast meubelen ook accessoires, vloerkleden, verlichting en meer.

Op onze nieuwe website vind u ook de projecten pagina. Op deze pagina kunt u veel van de door ons gerealiseerde interieurs bekijken en wellicht ideeën opdoen voor uw eigen huis. Onze verkopers verkopen niet alleen losse meubelen, ook geven zij totaal interieuradvies. Bent u op zoek naar meer informatie over onze merken, onze bezorgservice of onze showroom? Ook hiervoor kunt u op onze nieuwe website terecht.Na een jaar bouwen en verbouwen kon in juni 2022 dan eindelijk onze nieuwe showroom worden geopend. Met 5000m2 extra is onze winkel nu maar liefst 10.000m2 groot. In het nieuwe deel van de winkel vind u onder andere de grootste Eichholtz showroom van Nederland. Wij zijn dan ook sinds dit jaar de grootste Eichholtz dealer van het land. Het Nederlandse merk is momenteel enorm trending. Niet alleen onder particulieren, maar ook onder de horeca en hotel branche. Naast de Eichholtz showroom vind u in onze nieuwe showroom ook onze gehele tuinmeubelcollectie van Applebee. Daarnaast is onze eigen collectie flink uitgebreid.Door de groei van onze showroom, konden wij extra medewerkers goed gebruiken. Sinds een aantal maanden werkt Muriël bij ons. Na jaren lang in een parfumerie gewerkt te hebben heeft zij door bij ons te gaan werken een carrière switch gemaakt. We zijn erg blij met haar in ons team en zijn nog steeds hard op zoek naar nieuwe collega’s! Interesse? Neem dan snel contact met ons op.

In 2023 hopen wij veel van jullie uit te mogen nodigen in onze vernieuwde winkel. Komt u snel langs voor een kopje koffie?

Het Posthuys team wenst u een gezond en gelukkig 2023.