Christmas time
Heb jij al zo’n zin in Kerstmis? Wij wel! Ook voor de mooiste Winter en Kerstmis accessoires kunt u langskomen in onze winkel. PTMD heeft dit jaar weer prachtige nieuwe items uitgebracht, welke vanaf begin november weer in de winkel liggen! Kom snel kijken onder het genot van een warme kop
koffie of thee, voordat artikelen uitverkocht raken!Er zijn, net zoals ieder jaar, verschillende Kerst-trends. Dit zijn enkel tips, want Kerstmis is natuurlijk ieder zijn eigen feestje! Lees hieronder een aantal tips voor inspiratie voor dit jaar.

1. Een natuurlijke kerst.
Voor deze trend halen wij alle inspiratie uit de natuur! Stel je voor dat je aan een helder meer zit midden in een bos! Denk aan de natuurlijke kleuren zoals Ijsblauw, Mistgrijs, Mosgroen en Zand. Decoreer bijvoorbeeld de kerstboom met accessoires in deze kleuren.
Voeg hier wat vogeltjes, paddenstoelen en dennenappels aan toe en voilà! Een kerstboom geïnspireerd op de natuur. Voor een kalme sfeer in huis.2. Kerst met een gouden randje.
Eigenlijk zegt de naam van deze trend al genoeg. Veel goud! Denk verder dan de kerstboom!
Ga dit jaar bijvoorbeeld voor prachtige gouden lantaarns. Denk aan lantaarn ‘’Festival’’ uit de nieuwste collectie van Eichholtz. Echte eyecatchers, ook voor de rest van het jaar!
 
 
3. Een traditionele kerst!
Het blijft mooi. De boom gevuld met rode, witte en groene kleuren. Met aan de schouw rood-witte kousen en niet te vergeten de rood-witte zuurstokken! Het is om op te eten! Bij deze trend kunnen ook gouden of zilveren accenten gebruikt worden. Zo krijgen de felle kleuren toch een luxe uitstraling.
Merry Christmas and a happy 2023 !