Ontdek onze vernieuwde tuinmeubelcollectie!
Onze showroom heeft onlangs een vernieuwde tuinmeubelafdeling gekregen. Hier presenteren we een scala aan tuinmeubelmerken, waaronder 4 Seasons Outdoor, Apple Bee en Caste Line. We nodigen u van harte uit om onze nieuwe afdeling te komen verkennen!

4 Seasons Outdoor

4 Seasons Outdoor
4 Seasons Outdoor is een nieuw merk dat we graag aan u willen introduceren. 4 Seasons staat bekend om de hoge kwaliteit van de producten en het streven naar een eigenzinnige uitstraling. Dit bereiken zij door middel van handgemaakte designs, waarbij veel gebruik wordt gemaakt van handgevlochten materialen. Bij 4 Seasons Outdoor staat het streven naar de hoogste kwaliteit van onze producten centraal. Daarom bieden we u een garantie van maar liefst tien jaar op een groot deel van de collectie.

4 Seasons Outdoor

Apple Bee
Apple Bee is een ander tuinmeubelmerk dat u in onze collectie kunt vinden. Het begon als een merk voor binnen meubelen, maar sinds 1998 hebben ze zich toegelegd op tuinmeubelen. Ze staan bekend om het gebruik van hoogwaardige materialen, zoals teakhout, hoogwaardig aluminium en handgeweven vlechtwerk. Bovendien zijn de kussens van dit merk regenbestendig!

Apple Bee

Caste Line
Caste Line is het laatste merk dat we graag aan u willen presenteren uit onze collectie. Het Belgische merk werd opgericht in 1976 door Marc en Claire Vandecasteele. Ze streven ernaar om een stijlvolle en kwalitatief hoogwaardige collectie te bieden. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen zorgen ze ervoor dat u langdurig plezier zult beleven aan hun producten.

Castle Line

Komt u de tuinafdeling in onze showroom in Bergschenhoek eens bezoeken? We helpen het graag met het vinden van uw nieuwe tuinmeubelen! Tot snel.