PTMD Collection

Bij het Posthuys bieden we een uitgebreide selectie van producten van PTMD aan, een merk dat zich toelegt op het creëren van karakteristieke en unieke items. Van decoratieve stukken tot functionele en stijlvolle huiselijke benodigdheden. We zijn enthousiast om u kennis te laten maken met dit fantastische merk. Kom langs bij het Posthuys en laat ons u inspireren door de unieke charme van PTMD.

Bank van PMTD

Het verhaal van PTMD begon in 1992. Wat begon als een bescheiden familieonderneming groeide al snel uit tot een internationaal erkend merk met een uitgebreide collectie hoogwaardige interieurproducten. Door de jaren heen heeft PTMD zich gevestigd als een trendsetter in de industrie, waarbij het vermogen om trends te vertalen naar tijdloze ontwerpen hun handelsmerk is geworden. Elk product van PTMD is doordrenkt met vakmanschap en aandacht voor detail, waardoor ze niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk zijn.

Accessoires

Wat PTMD uniek maakt, is hun vermogen om een gevoel van luxe en exclusiviteit te creëren, zonder het hoge prijskaartje dat vaak gepaard gaat met dergelijke producten. Hierdoor wordt het merk toegankelijk voor een breed publiek dat op zoek is naar betaalbare luxe voor hun huis.

Stoel met bijzettafels

We nodigen u van harte uit om onze uitgebreide collectie van PTMD te komen bekijken! Onze deuren staan elke dag van de week voor u open. Ons vriendelijke en deskundige team staat klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte aanvulling voor uw huis. Dus waar wacht u nog op?