Drie manieren om de Riva lamp te presenteren

Vandaag nemen we je mee op een reis door de verschillende facetten van de Riva lamp. Klanten hebben deze lamp op diverse manieren gestyled en we willen graag enkele van deze inspirerende ideeën met je delen. Duik met ons mee in de wereld van verlichting en ontdek hoe één enkele lamp een wezenlijk verschil kan maken.

Ovale plafondplaat in een verhoogd plafond


1. Ovale plafondplaat in een verhoogd plafond:
Onze Riva lamp straalt van nature al luxe uit, maar door de plafondplaat in een plafondkoof te plaatsen, wordt de uitstraling helemaal verfijnd! De Riva plafondplaat is verkrijgbaar in verschillende maten en vormen. Zoals je op de bovenstaande foto ziet, is hij ook verkrijgbaar in een ovale vorm. Deze klant heeft ervoor gekozen om de lamp in mat zwart te bestellen, met 5 bollen en 3 staven.

Een ronde plafondplaat en matzwarte afwerking


2. Een ronde plafondplaat en matzwarte afwerking:
Hierboven is te zien dat onze klant heeft gekozen voor een bronzen afwerking van de Riva lamp. Deze kleur past perfect bij de warme tinten van de eettafel. Bovenaan dit blog zie je de plafondplaat van deze hanglamp. Deze heeft een ovale vorm, maar is zeer slank, waardoor de plafondplaat bijna onopvallend lijkt.

Een ronde plafondplaat en matzwarte afwerking


3. Een ronde plafondplaat en matzwarte afwerking:
Ook deze klant heeft gekozen voor een Riva lamp met een zwarte afwerking. Dankzij de ronde plafondplaat past de lamp perfect bij de ronde eettafel. Deze specifieke lamp bestaat uit drie bollen en twee staven. Wist je dat de glazen bollen van de Riva lamp ook aan de onderkant verlicht zijn? Dit zorgt voor een prachtig lichteffect, zoals te zien is op de foto hieronder.

Riva lamp met een zwarte afwerking


Ben je benieuwd naar hoe de Riva lamp is gepresenteerd in onze showroom? We nodigen je van harte uit om onze showroom te bezoeken, die zeven dagen per week geopend is. Ons vriendelijke personeel staat klaar om al je vragen te beantwoorden, of het nu gaat over de lamp zelf of over andere meubelstukken. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!
Tot snel!