Alexander Jones

In deze blogpost willen we u voorstellen aan een nieuwe, exclusieve meubellijn van Richmond Interiors: Alexander Jones! Deze exclusieve lijn is maar bij slechts een paar zorgvuldig geselecteerde woonwinkels verkrijgbaar. We zijn verheugd om te delen dat Het Posthuys nu ook dit fantastische merk aanbiedt en dat u het kunt bewonderen in onze showroom.

Luxe en kwaliteit

Met de exclusieve collectie van Alexander Jones haalt u pure luxe in huis. Creëer een hotel chic uitstraling in uw eigen woning met de prachtige meubels uit deze meubellijn. De Alexander Jones collectie bestaat onder anderen uit kasten, tafels en stoelen. Bij Alexander Jones draait alles om luxe, topkwaliteit materialen, moderne designs en stijlvolle vormen.

Exclusieve collectie

Banken gemaakt van hoogwaardige stoffen en kasten van het mooiste eiken fineer. Bij Alexander Jones draait alles om kwaliteit en luxe en dat zie je terug in de materiaalkeuze van de meubels. Dat meubelen zowel mooi als functioneel moeten zijn, heeft de ontwerper van deze collectie maar al te goed begrepen.

Dus bent u op zoek naar een uniek meubelstuk voor uw interieur? Kom langs bij Het Posthuys en laat u inspireren.