Eichholtz by Het Posthuys

Sinds zomer 2022 vind u in onze winkel de grootste Eichholtz showroom van Nederland. Geopend voor particulieren, designers en andere zakelijke klanten. Sinds de oprichting van dit Nederlandse meubelmerk in 1992 werken wij nauw samen met Eichholtz en eigenaar Theo Eichholtz. 

In onze Eichholtz showroom vind u een groot deel van de collectie. Eichholtz heeft een ruime collectie van meubels tot verlichting en accessoires. Niet alleen gebaseerd op woonhuizen, maar ook op de horeca en hotel branche. De weelderige stijl en nette afwerking geeft een toevoeging aan ieder interieur. 

Loop 7 dagen per week binnen in onze Eichholtz showroom te Bergschenhoek, waar u zonder afspraak terecht kunt. Niet gevonden waar u naar op zoek was in onze showroom? Dan nemen wij u graag mee naar de Eichholtz showroom in Noordwijkerhout, waar wij 3 dagen per week hartelijk worden ontvangen. Een ervaring op zich in hun prachtige showroom.

Vragen over onze diensten of over een van de producten van Eichholtz? Neem dan gerust contact met ons op. Zie de contactpagina voor meer informatie