Jaarafsluiting: Bedankt voor uw aankopen in 2023

Namens het hele team van Het Posthuys willen we u hartelijk bedanken voor uw trouwe aankopen gedurende het afgelopen jaar. Uw steun heeft onze interieurwinkel in Bergschenhoek doen bloeien, en we zijn verheugd dat we uw woonruimte hebben mogen verrijken met onze artikelen. Terwijl we het jaar afsluiten, nemen we graag een moment om enkele hoogtepunten met u te delen.

Topfavorieten van 2023
Dit jaar waren enkele artikelen bijzonder geliefd bij onze klanten. Laten we samen eens terugkijken op de populairste stukken die hun weg vonden naar veel huizen in gemeente Lansingerland en daarbuiten.

Eetkamerstoel Michelin
Deze comfortabele eetkamerstoel kwam begin 2023 nieuw in onze collectie. Direct was de stoel enorm populair! Door de vele stoffen waarin deze stoel gestoffeerd kan worden past deze stoel goed in vele interieurs. De Michelin stoelen zijn nu zelfs verkrijgbaar met wieltjes, waardoor hij ook als bureaustoel gebruikt kan worden! Komt u eens proefzitten in 2024?

Eetkamerstoel Michelin

Draaifauteuil Brice van Eichholtz
Deze draaifauteuil, doordrenkt met de kenmerkende stijl van Eichholtz, was een ware blikvanger. Met zijn tijdloze ontwerp en hoogwaardige materialen bracht Brice een vleugje luxe in vele woonkamers.

Draaifauteuil Brice van Eichholtz

PTMD salontafel Petrified
Salontafel Petrified van PTMD bleek een veelzijdige keuze te zijn. Zijn robuuste uitstraling en vakmanschap trokken de aandacht, waardoor deze salontafel een geliefd middelpunt werd in verschillende huishoudens.

PTMD salontafel Petrified

Bank Huf: Een ware publiekslieveling!
De Huf bank was een ongekend succes in 2023, geliefd bij onze klanten. De veelzijdigheid ervan, met een overvloed aan stoffen en verschillende opstellingen, trok velen aan. Deze bank, met zijn ontspannen uitstraling, bied het perfecte comfort. De 'lazy look' van de bank word gecombineerd met een geweldige zitervaring, waardoor het een populaire keuze was voor velen die stijl en gemak wilden verenigen in hun woonruimte.

Bank huf

Een vooruitblik op 2024.
We kijken enorm uit naar het voorjaar van 2024! Ons nieuwe tuinmeubelmerk, 4 Seasons Outdoor, zal namelijk vanaf aankomend voorjaar in onze showroom te bekijken zijn! Naast onze huidige tuinmeubelmerken vormt dit Nederlandse merk een waardevolle toevoeging aan onze collectie. De tuinmeubelen van 4 Seasons zijn duurzaam, comfortabel en hebben een modern design.

Dank u wel!
Nogmaals, bedankt voor uw aankopen bij Het Posthuys in 2023. We kijken uit naar een nieuw jaar vol nieuwe collecties en kansen om uw interieur nog specialer te maken. Mogen uw feestdagen warm en gezellig zijn, en tot ziens in 2024!

Met vriendelijke groet,
Team Het Posthuys