Shop tuinmeubelen voor het te laat is! Bekijk alle tuinmeubelen op onze tuin-afdeling in de winkel.

Groothandel Richmond Interiors handelt in luxe meubels en accessoires. Een familiebedrijf waar warmte, korte lijntjes en flexibiliteit de hoofdrol spelen. Richmond Interiors creëert eigentijdse, luxe collecties waarmee je je interieur compleet inricht. Van tafels en stoelen tot spiegels, kandelaars en de klok aan de muur. Altijd volgens de laatste trends en net even anders.

Voor iedereen bereikbaar

Een luxe interieur voor iedereen bereikbaar maken. Dat doen zij dagelijks met ontzettend veel passie en plezier. Richmond Interiors creëert  eigentijdse, luxe collecties waarmee je je interieur compleet inricht. Van tafels en stoelen tot spiegels, kandelaars en de klok aan de muur. Altijd volgens de laatste trends en net even anders. Want het leven is veel te mooi om altijd binnen de lijntjes te kleuren toch? Dat doen zij dagelijks met ontzettend veel passie en plezier.

Ontdek de collectie

Het zitmeubilair van Richmond Interiors bied een comfortabele zit. Met de vele stoffen en kleuren zit er altijd een model tussen dat past bij jouw interieur. Neem een kijkje in de webshop en ontdek de collectie, waaronder ook stijlvolle accessoires en verlichting.  Stuk voor stuk eyecatchers, maar ze laten zich ook heel goed combineren.