Trends Herfst 2022

Deze herfst zien we veel elementen terugkomen van de stijl van afgelopen zomer, maar dan in een warm jasje! Op zoek naar inspiratie voor uw woning? Lees dan snel verder.

Herfst trends


Vormen
2022 is het jaar van de organische vormen. Het woord organisch doet ons niet alleen denken aan de ronde en ovale vormen, maar ook aan natuurlijk materiaal en aards getinte kleuren. Denk aan de organische vormen die we terugzien in meubelen. Ovale eettafels, ronde vloerkleden, lever-vormige bankstellen en meer. Door deze vormen te combineren geeft u een speelse, maar zeker kalmerende look aan uw interieur.

Herfst trendsKleuren
Aardse tinten zien we veel deze herfst. De echte natuurlijke herfst kleuren. Denk aan roestig oranje, mosterdgeel, ginger, klei, beige en brons. Waar eerst goud de overhand nam in uw accessoires wordt dit nu de kleur brons. Denk aan bronzen lampen, potten en stoffen. Haal deze accessoires bijvoorbeeld uit onze PTMD collectie. Zij hebben prachtige bronzen elementen.

Herfst trends

Materiaal
Dè twee materialen van 2022 blijven toch wel de teddy en bouclé stoffen. Een prachtige fauteuil in een van deze stoffen zorgt ervoor dat uw interieur meteen weer een trendy look heeft. Daarnaast komt travertin weer helemaal terug! Travertin is het nieuwe marmer en zorgt vanwege de warme kleuren, maar zachte uitstraling voor gezelligheid in de woonkamer. Ga snel naar de Eichholtz shop, om hun gehele travertin-collectie te bekijken!

Herfst trends