Japandi Woonstijl
Japandi, beter bekend als Japans Minimalisme, is de trend van 2023. En wij van Het Posthuys zijn fan ! Deze trend is een combinatie tussen Scandinavisch en Japans interieur design. Denk aan ronde vormen, lichte (maar warme) kleuren en natuurlijke materialen. Alles in perfecte balans.

Japandi wandmeubel

Japandi toepassen in uw huis en tuin. Dat kan door perfecte balans door te voeren. Door het gebruik van lichte kleuren blijft de ruimte luchtig en voelt deze vooral niet zwaar aan. Gebruik dus lichte, maar warme kleuren. Denk aan crème-wit, zand en lichtgrijs.

Japani Salontafel


Er mag zeker kleur gebruikt worden, maar het is aan te raden een rustig kleurenpalet te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan warme oranje kleuren. Ook pastelkleuren passen helemaal in uw Japandi interieur. Het uiteindelijke doel is het creëren van een rustig maar speels geheel.

Japandi Eettafel

Ook in de vormen van de meubels het belangrijk de perfecte balans te vinden. Zo is een strakke basis aan te raden. Verwerk de organische vormen in de meubels en accessoires. Denk aan een organisch gevormde bank met ronde bal-vormige kussens erin. Ronde salontafels in verschillende materialen. Of ronde spiegels aan de wanden.

Japandi Bank

Bent u net als wij verliefd geworden op deze stijl? Kom snel eens langs in onze showroom, om onze gehele collectie te bekijken. Bekijk hier alvast wat Japandi-artikelen uit onze webshop, deze zijn direct te bestellen!

Find similar articles
JapandiJapans Minimalisme