Tot 31 juli bieden wij hoge kortingen op artikelen van Eichholtz! Bekijk de items in de winkel of op de website.

Vermeer Meubelen is een fabrikant met meer dan 40 jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van meubelen. Eigentijdse meubelen met een pure vormgeving waarbij alles mogelijk is. Denk daarbij aan speciale maatvoeringen en verschillende kleur-afwerkingen. Modellen worden in eigen beheer ontwikkeld en hoofdzakelijk vervaardigd van natuurlijke materialen. Nederlandse productie en jarenlange ervaring maken het mogelijk kwalitatief hoogwaardige meubelen te leveren.

Houten meubelen

De collectie van Vermeer Meubelen bestaat uit houten meubelen. Omdat hout een natuurlijk product is, maakt dit ieder meubelstuk uniek in kleur, patroon en structuur. Hierdoor is geen enkel meubel hetzelfde in uitstraling. Kleurverschillen en imperfecties zijn dan ook inherent aan dit natuurproduct en zijn de charme van het meubel.

Op maat gemaakt

Door de mogelijkheid op maat gemaakte meubelen te bestellen biedt Vermeer Meubelen de mogelijkheid perfect passende (tv)kasten, dressoirs en tafels te leveren. Ideaal voor ieder project.  

Vermeer Meubelen Showroom

Bezoek onze showroom voor de gehele collectie van Vermeer Meubelen en vraag gerust een van de verkopers u te helpen met het ontwerpen van bijvoorbeeld uw eigen unieke wandkast!