Onze Showroom Summer Sale is van start! Bezoek onze showroom voor hoge kortingen op geselecteerde items!

Gaat u verhuizen en heeft u hulp nodig met de inrichting? Of is uw huidige interieur gewoonweg toe aan een metamorfose? Ook voor interieuradvies kunt u terecht bij Het Posthuys.

Persoonlijk advies

Onze gespecialiseerde verkopers en stylisten hebben dankzij hun ervaring een enorme kijk op woninginrichting. Voor iedere (lastige) ruimte weten zij een oplossing te vinden en zij zijn altijd op de hoogte van de laatste trends. Heeft u behoefte aan een persoonlijk interieuradvies bij ons in de showroom? Dan staan zij altijd voor u klaar. Loop 7 dagen per week vrijblijvend binnen of plan hieronder direct uw afspraak in!

Een interieuradvies is gratis!

Omdat wij begrijpen dat u niet direct wilt betalen voor een interieuradvies, rekenen wij voor het advies zelf geen kosten. Mocht u interesse hebben in 2D tekeningen, zullen wij voor het (digitaal) tekenen een klein bedrag rekenen. Maar zelfs dit bedrag zal worden verrekend met uw bestelling, mocht u deze plaatsen.

Tijdens het interieuradvies zal onze stylist zoveel mogelijk informatie nodig hebben over de ruimte. Neem daarom altijd een plattegrond en foto’s van de ruimte mee. Wilt u een bepaalde stijl doorvoeren in uw woning? Zorg dan ook voor een moodboard!

Het doel van het interieuradvies is het samenstellen van een compleet meubel en/of verlichtingsplan. De meubelen kunt u bekijken en uitproberen in onze grote showroom. De materialen stellen we samen in onze materialenkamer. Na het bestellen van de uitgekozen meubelen en accessoires houden wij u op de hoogte van de levertijd. Onze eigen bezorgdienst bezorgd en plaatst de meubelen bij u thuis. Wij zorgen er graag voor dat het proces vlekkeloos verloopt!

Afgeronde projecten

Door ons afgeronde projecten bekijken? Bekijk dan de projectenpagina!