4 Seasons Outdoor

4 Seasons Outdoor is new in store. Een nieuwe collectie aan design tuinmeubelen van de beste kwaliteit.

De collectie van 4 Seasons Outdoor is gebaseerd op hoge kwaliteit, comfortabele zitplaatsen, eigenzinnig design en weerbestendige eigenschappen, die tot op de dag van vandaag belangrijke speerpunten zijn.

Puccini

Collectie
Op zoek naar een complete tuinset? In de webshop bieden wij verschillende loungesets aan. Zo kunt u door één klik op de knop een complete set aan uw winkelmandje toevoegen. op zoek naar een set tafel met stoelen? Ga dan naar de pagina tuinsets. U kunt ook uw eigen set samen stellen met losse artikelen. Zo zijn veel banken modulair opgebouwd. U kunt hierdoor zelf de vorm en grootte van uw tuinbank ontwerpen.

Barchair

Materiaal
Teakhout en roestvrijstaal zijn veelgebruikte materialen in de collectie van 4 Seasons Outdoor. Ook het mooie synthetische vlechtwerk is van de hoogste kwaliteit. Deze materialen zijn sterk, bestendig tegen alle weeromstandigheden en gaan erg lang mee.
Een groot voordeel van de 4 Seasons outdoor collectie, zijn de All Weather Kussens. Deze kussens zijn 100% weerbestendig, zo hoeft u nooit meer te sjouwen met de kussens en kunt u ze de hele zomer buiten laten liggen. Óók zijn de kussens kleurvast, dit betekend dat de kussen tegen de felle zon beschermd zijn en ze niet zullen verkleuren.

Planter

Ook al zin gekregen om uw tuin te restylen? Neem dan een kijkje in de webshop of kom de artikelen bekijken in onze showroom. Mocht u er niet uitkomen, neem dan gerust contact met ons op.

Parasol