Get to know: Cobra Art
Het Posthuys is al jaren trotse dealer van de kunstwerken van Cobra Art! We vertellen graag meer over de opvallende collectie van dit Nederlandse merk!
De Nederlandse Cobra Art Company, opgericht in 1983 als een familiebedrijf, is een vooraanstaande internationale kunstgroothandel en distributeur gespecialiseerd in fotografie op plexiglas, schilderijen, kunstwerken en objecten. Wat Cobra Art echt onderscheidt, is hun eigentijdse en moderne stijl, tot stand gebracht in samenwerking met getalenteerde kunstenaars van over de hele wereld. Of u nu een voorkeur heeft voor abstracte kunst, landschappen, portretten of iets anders, bij Cobra Art vindt u zeker iets dat aansluit bij uw persoonlijke smaak.

Nederlandse Cobra Art Company

Wat het merk extra bijzonder maakt, is hun sterke nadruk op kwaliteit. Elk kunstwerk wordt zorgvuldig geselecteerd en vervaardigd met hoogwaardige materialen. Dit zorgt ervoor dat de kunstwerken niet alleen heel visueel zijn, maar ook lang meegaan en hun schoonheid behouden!

Cobra Art heeft een passie voor kunst

Cobra Art heeft een passie voor kunst en streeft ernaar u inspireren en te laten genieten van de pracht van moderne kunst. Of u nu een gepassioneerd kunstliefhebber bent of simpelweg op zoek bent naar iets om uw ruimte op te fleuren, Cobra Art is absoluut een merk om in de gaten te houden!

Cobra Art is absoluut een merk om in de gaten te houden

Sinds kort hebben wij een aantal nieuwe masterpieces op plexiglas in de showroom hangen. Komt u eens langs om alle stukken te bekijken?