Het Posthuys
LLeeuwenhoekweg 38
2661 CZ Bergschenhoek

T 010 - 522 14 19

Contact »

Eichholtz

Eichholtz ontwerpt en produceert meubilair, verlichting en exclusieve woonaccessoires. Met een uitgebreid assortiment creërt Eichholtz exclusieve interieurs die wereldwijd tot de verbeelding spreken. Een weelderige stijl is het  handelsmerk.

Het Posthuys is een exclusieve dealer van Eichholtz en hier kunt u alle kroonluchters, clubfauteuils, kasten, kleden, kussens en nog veel meer van dit prachtige exclusieve merk komen bekijken.

Inspiratie
Antieke meubels, modern design, natuur, architectuur, mode, theater, dans: overal halen we inspiratie uit. Die inspiratie vertalen we in nieuwe producten, collecties en stijlen voor Eichholtz, zoals Arabic Chic, French Boudoir, Hollywood Glamour en Victorian Romance.

Eichholtz
De internationale klantenkring van Eichholtz is groot en divers. Van binnenhuisarchitecten tot interieurzaken en warenhuizen, van chique hotels en luxe restaurants tot hippe beach clubs en mondaine ski resorts. De ambitie van Eichholtz is de beste en meest inspirerende sfeermaker ter wereld te blijven. 

Showroom
In onze grote showroom ontvangen we u graag en nemen we u mee in de luxueuze Eichholtz ambiance. Met veel volledig ingerichte toonkamers zijn wij een one stop shop op het gebied van interieur, decor en sfeer.

Kom snel eens bij ons langs om inspiratie op te doen en de collectie van Eichholtz te bekijken en te voelen.

Neem een kijkje
Copyright © 2022 Het Posthuys. Alle rechten voorbehouden. Service en garantie|Contact
Ontwerp en realisatie: Flaire: Internet en Reclame